......

Utaztatás téren és időn át

Utaztatás téren és időn át

Egy olyan új, csodálatos technikát adtak át a mestereim, amivel az idő síkjain átlépve el tudunk jutni egy olyan rezgéstartományba, ahol
kapcsolatba tudunk lépni magasabban rezgő lélekrészeinkkel.
A cél, hogy mind a 7 lélekrészünk energiáját lekössük ide a testünkbe és az életünkbe, hogy ezáltal úgy és olyan irányba változtatni tudjunk mindenen, ahogy szeretnénk.

Sokszor nem értjük, miért nem változik az életünk vagy miért nem úgy változik, ahogy szeretnénk. Ez azért van, mert a tudattalan részünkben van tárolva az az információ. Ha kapcsolatba lépsz ezzel a tartománnyal, akkor meg tudod változtatni.

Ha az agyhullámokat olyan rezgésre állítjuk, ami által egy mély nyugalmi állapot jön létre a tudatos Én-ben, akkor el tudunk jutni a tudattalan részünkbe és ezáltal felemelkedünk egy magas rezgésbe, ahol kapcsolódunk a Teremtő energiájához.

Ebben a rezgésben megváltoztathatjuk a testtudatunkat az egészség rezgésére és rákapcsolódunk magasabb rezgő lélekrészeinkre.
Ezt az energiát lehozzuk ide a testbe, lekötjük és így már többszörös energiával éljük tovább az életünket.

A kezünkbe kapjuk a változtatás lehetőségét és az ehhez szükséges erőt.
Ez a jövő célja, hogy mind a 7 lélekrész energiánkkal kapcsolódni tudjunk.
Ennek a technikáját adom át és szeretnénk a Szivárványfény mestereivel, hogy ez minél több emberhez eljusson és ezáltal nagyobb energiával változtathatja meg az életét pozitív irányba.
Ha szeretnél ezzel a tartománnyal kapcsolatba lépni és segíteni másoknak is rákapcsolódni, akkor átadom neked.

Gyógyító Szivárvány

Gyógyító Szivárvány

Szivárvány kezelés

Tovább >>

Vissza a kezdőoldalra