......

Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

Bartha Erika vagyok, az út, amin haladok, még kicsi gyermekkoromban kezdődött. Amikor meghalt a nagypapám, Ő volt az első, aki visszajött hozzám és mesélt nekem, tanított engem. Azóta vezetnek az odaát lévő szeretteim és mestereim. Ezeket adom át itt lenn a Földön. Az életem folyamán nagyon sokféle feladatot kaptam én is, volt közöttük könnyebb, nehezebb, de próbálom úgy élni az életemet, ahogy az egyik mesterem gyermekkoromban tanította. "Ő azt mondta, hogy mindig úgy éljek, hogy mindenben találjak örömet. Sok-sok örömcseppet csepegtessek az életembe. Kiemelt a tengerből egy maréknyi vizet és elkezdte csepegtetni - látod a tenger is cseppekből áll és mégis milyen óriási. Ha sok örömcseppet csepegtetsz az életedbe, az életed ilyen hatalmas örömtengerré változik."
Sokat mesélek erről az előadásaimon és a tanfolyamaimon. A vezetőim szerint a legfontosabb, hogy felébresszünk magunkban minden öngyógyulási képességet és minden más tudást, amit hozunk és eljussunk oda, hogy ne legyen szükségünk senkire, csak Önmagunkra. Minden ott van bennünk. Ezért szerintük Én egy Ébresztő vagyok. Mindenkinél, akit elvezetnek hozzám, akár tanfolyamra akár egyéni kezelésre, nem csinálok mást, csak felébresztem mindazt ami benne van. Felébresztem a szeretet olyan rezgését, ami megnyit a testében és az életében egy új utat, amin örömmel és boldogan halad.
Én egy olyan Szivárvány energiával haladok, amit az öröm és a boldogság vezet.

Joó Évi vagyok. Gyermekkori barátság fűz Erikához. Együtt jártunk iskolába, megismertük párjainkat, és megszülettek a gyermekeink. Erika olyan nekem, mint a testvérem. A hosszú évek során szeretettel teli személyisége sok mindenen átsegített. Már gyermekkorunk óta együtt haladunk. Amióta Erika elkezdett „ébreszteni”, tanítani, előadásokat, meditációkat tartani, azóta nap mint nap mellette vagyok, és szívem teljes szeretetével segítem a Szivárványos úton. Szervezem a tanfolyamokat, az előadásokat, a meditációkat, és a jelentkezések alkalmával én veszem fel a telefont és válaszolok az emailekre. Tartom a kapcsolatot a tanítványokkal és az érdeklődőkkel. Az elsők között éltem át a szivárvány energia csodáját és mióta kezelek szivárvány energiával teljesen megváltoztatta az életemet, mert a Szivárvány találkozás Önmagammal és a bennem élő szeretettel. A Szivárvány az életem része, örömmel tölt el és hálás vagyok, hogy részt vehetek abban, hogy minél több emberhez eljusson ez a tiszta szeretet.

Gyógyító Szivárvány

Gyógyító Szivárvány

Szivárvány kezelés

Tovább >>

Vissza a kezdőoldalra