......

Duhonyi Éva

Duhonyi Éva

Duhonyi Éva vagyok, szivárványfény terapeuta és szivárványfény oktató. Egy magánéleti válság után indultam el az önmegismerés útján. Csak azt kerestem és kutattam, hogy hogyan lehetnék jobban. Azt egyértelműen éreztem, hogy a hagyományos orvoslás keretein kívül találom meg azt, amit keresek. Az útkeresésem során több alternatív gyógymódot kipróbáltam, közben sorban raktam le a lelki terheimet és gyógyultam. A gyógyulás jelentős belső és külső változásokat hozott, végtelenül hálás vagyok, amiért azzá válhattam, aki most vagyok.

Hosszú utat jártam be, több holisztikus gyógymódot sajátítottam el: Kineziológiát, Lélekhang oldás technikát, Theta Healing módszert és a Szivárványfény kezelési technikákat.

Minden módszerrel kaptam valami pluszt, azonban a gyökeres változás a szivárványfény gyógyítással érkezett az életembe. A szivárványfény finom energiája nem csak annak az életére van hatással, aki részt vesz egy ilyen kezelésen, hanem a családjára, a szeretteire, és mindazokra akikkel nap mint nap kapcsolatban van. Az energia szinte észrevétlenül fejti ki a hatását, szépen és finoman alakítja át az életünket, simítja ki életünk szálait, hogy boldogabb életet élhessünk.

A csodálatos szivárványfény technikát mesteremtől Bartha Erikától tanultam. A szivárványfény által végre hazaértem és megtaláltam azt, amit mindig is kerestem: a bennem lakozó végtelen szeretetet, ami gyógyít engem és minden hozzám fordulót.

 Vácon és környékén folytatom a gyógyítói és oktatói tevékenységemet.

A honlapom elérhetősége: www.szivarvanykezeles.hu     

Telefonszámom: 70/6-188-155

Szeretettel várok minden gyógyulni és fejlődni vágyót!

Évi

Gyógyító Szivárvány

Gyógyító Szivárvány

Szivárvány kezelés

Tovább >>

Vissza a kezdőoldalra