......

Brunner Anita

Brunner Anita

A Szivárvány 2009-ben ragyogott be az életembe. 

 

Mit  jelent számomra a Szivárvány? 
A Szivárvány találkozás Önmagammal, a Bennem élő Szeretet Tiszta Fényével.
A Szivárvány maga a Ragyogás, a hétköznapok Színe, a mindennapok Öröme, az Égiek Áldása, az Élet Csodája, a Teremtő feltétel nélküli Szeretete.
A Szivárvány minden Öröm Forrása. A Szivárvány a LÉLEK SZABADSÁGA. A Szivárvány maga az ÉLET!

 

"Ha énekelnél, de a hangod nem bír szárnyalni mindig jön valaki, akinek a hangja már szabadabban szól és veled énekel, és akkor a te hangod is szárnyalni kezd..."

 

Bartha Erika, a Tiszta fényű Szivárvány , Velem énekelt és segített meglátni Magamban a Csodát. Felébresztette alvó Szívemet, amiért végtelen hálát és szeretetet érzek.

Nem volt mindig könnyű a szivárványos út, hisz nagyon sok régi emléket, fájdalmat, alacsony rezgést tároltam. Sok mindenen keresztül mentem, volt amikor úgy éreztem, feladom! De a Bennem élő Isteni erősebbnek bizonyult a személyiségemnél, az emberi részemnél. Így ma tiszta szívvel, őszintén elmondhatom: 

Boldog és szabad vagyok! Hálával és szeretettel teli a Szívem! 

Olyan életet élek, amire mindig is vágytam, mind a munkámban, mind a magánéletemben megengedtem, hogy belépjen az a minőség , ami Én Vagyok.

Legnagyobb álmom,  hogy a világ csupa - csupa Szivárvány legyen... az Emberek szívét a legtisztább Isteni Minőség ragyogja át. 

TUDOM - mert már sokszor megtapasztaltam-  hogy az igaz álmok valóra válnak itt a Földön! 

 

Szeretettel várok Mindenkit, akik nyitottak az újra, akik szeretnék az életüket szivárványszínben élni, akik szeretnének felelősséget vállalni Önmagukért, akik szeretnének egészségben, örömben, szeretetben, boldogságban élni, akik szeretnék Lelkük igaz hangját követni.

Szívem szeretetével várok Mindenkit, akit megszólít a Szivárvány! 

 

Elérhetőség:

 

Brunner Anita

Villány - Mohács

20/ 389 74 66

szivarvany.anita@gmail.com

Gyógyító Szivárvány

Gyógyító Szivárvány

Szivárvány kezelés

Tovább >>

Vissza a kezdőoldalra