......

Janiné Etelka

Janiné Etelka

Janiné Etelka a nevem. 25 éve indultam el a spirituális úton.

Már kis gyermekként érzékeltem az életemben meglévő szeretet mellett, hogy ennél van több, mélyebb, Igazibb. De akkor még csak ennek a tudásnak az emléke, hiánya volt meg bennem. A hogyan és hol találom az el volt veszve az idő ködében.

Amikor elindultam ezen az úton,az volt a cél, hogy fizikailag jobban legyek, több erőm, energiám legyen. Ekkor találkoztam az önzetlen szeretettel először, melyet egy tanfolyam keretében akkor megismert emberekkel tapasztaltam meg. Innentől nem volt megállás. Vitt a vágyam, mert tudtam, hogy van tovább. Reiki, Reiki Mester, NLP, Enegram, jóga és kismamajóga oktatató, Aura-Soma konzulens, Zen elvonulások, csodálatos Mesterek, akik akkoriban a világot járva Magyarországra is eljöttek tanítani, Gong Mester,Kapcsolatteremtő gyógyító, Kapcsolatteremtő (Dr. Erick Pearl) ezek röviden, azok melyek utam részét képezték.

 Nem teljes a felsorolás, hisz ez is bőven elég. Vitt az energia és a "szomjazó" lelkem. Mire szomjazott? Az otthon érzésre, arra a szeretetre amit tudtam a zsigereimben, hogy van. Rengeteg élmény, felismerés, megtapasztalás, melyet megtudtam osztani, továbbtudtam adni és ezzel támogattam mások fejlődését akikkel az élet összehozott. Az egyik Gongtáborban a szabad programon, áradoztak egy kezelésről. Én is kértem egy kezelést. Számomra maga volt a csoda, ahogy beburkolt az elfogadó szeretet és megjelent egy csodálatos fénylő, tiszta szeretetből álló "ember", akit én Krisztusnak láttam. Kezelés után mondták, hogy  ez a jövőbeli énem....és innentől nekem menni kellett ezt megtanulni, továbbadni, közvetíteni és ez a Szivárvány energia. Tiszta szeretetteli Fény és akin keresztül megjelent a világban pont ilyen, Ő Bartha Erika. Így lettem Szivárvány kezelő és láttam a csodálatos változásokat azoknál akik jártak kezelésekre és velük együtt örültem, voltam boldog. Sok módszert megtanultam, elsajátítottam a képzéseken. Ebből áll össze az az aktuális kezelés, melyre egy adott személynek szüksége van.

Később az a megtiszteltetés ért, hogy Szivárványfény oktató lehettem. Így én is taníthatom a Szivárványfény kezelést. Másik kedvenc kurzusommal együtt, mely a négy alkalomból álló Új energiás tanfolyam. Azért szeretem ezeket, mert jelenleg a legnagyobb fejlődést hozzák a részvevők életébe. 

Szeretettel látlak Kecskeméten lévő stúdiómba, hogy te is megtapasztald ezt a 

tisztaszeretet energiát, mely támogat, hogy örömtelibb, boldog életet élj.

Elérhetőségem: Janiné Etelka Kecskemét 06-30-255-5220

www.etelka.hu

Gyógyító Szivárvány

Gyógyító Szivárvány

Szivárvány kezelés

Tovább >>

Vissza a kezdőoldalra