......

Szigetvári oktatók

Szigetvári oktatók

Vecsera Krisztina vagyok.

Szigetváron születtem és élek. Korábban rendőrtisztként dolgoztam, ahol szinte belém égett az emberek iránti bizalmatlanság, mindenben a hátsó szándék keresése, nyomozóként sokszor igen „keménynek” kellett lennem, amely életstílusommá is vált.  

1999. évben egy súlyos folyamaton ment keresztül a testem. Akkor az engem műtő orvostól hallottam először: stressz mentes életmód és pozitív gondolkodás !!!

Pár évvel a műtéteim után kerestem a lehetőséget, hogyan is tudnám pozitívabban szemlélni az életet. 2008-ban elkezdtem Feng Shui számmisztikát tanulni, és az oktatóm révén jutottam el drága ébresztőnkhöz, Bartha Erikához Szegedre egy alap szivárványkezelésre. Közvetlenül a kezelés után még nem éreztem annak hatását, viszont másnap hajnalban azzal az érzéssel ébredtem fel, hogy végre hazaértem. Nekem ez az utam, ezt kell csinálnom !

Innentől kezdve ha csak tehetem eljárok tanfolyamokra, elvonulásokra. Amennyire csak lehetőségem van fejlesztem tudomásomat, képességeimet, és mondhatom gyökerestől megváltozott az életem. 180 fokos fordulatot vett, és velem együtt családom élete is átalakult. Teljesen másként látom már az embereket, a természetet és másként is viszonyulok hozzájuk. Gyermekkori barátnőm szokta mondani, ha nem ismerne régről, nem hinné el, hogy én vagyok, mert rövid idő alatt ilyen mértékű, pozitív változást még senkinél nem tapasztalt.

És hogy mit hozott az életembe a szivárványfény energia? A teljes felszabadultság érzését. Felszabadultságot a régi minták, kötöttségek alól, az önmagamra találást. Saját magam, a természet, Földanya szeretetét és a feltétel nélküli elfogadást. Ennél nagyobb ajándék a gyermekem kívül, nem is lehet az életemben.

Végtelenül hálás vagyok az égieknek, hogy elvezettek Erikához, hogy megismerhettem, befogadhattam a szivárványfény energiát, és, hogy kezelésekkel, tanfolyamokkal segíthetek a hozzám fordulóknak, hogy most már oktathatom is ezt a csodálatos kezelési módot.

 

Elérhetőségem: Kisfalusiné Dr. Vecsera Krisztina

Telefonszámom: 30/5439620

kisfalusikriszta@vipmail.hu

Gyógyító Szivárvány

Gyógyító Szivárvány

Szivárvány kezelés

Tovább >>

Vissza a kezdőoldalra