......

Szegedi oktatók

Szegedi oktatók

Fridrik Imre vagyok, szivárvány oktató.

Mindenki keres valamit. Mindenki, aki eljut addig a pontig, hogy ami van, ami jelen van az életében, a hétköznapok történései, a kapcsolatai, valahogyan az nem teljes, nem adja meg azt a megnyugvást, harmóniát, amire belülről vágyik. Innentől belép az életünkbe a Lélek és kezdetét veszi a nagy kirakós játék. Amikor eljutunk addig a pontig, hogy a korábbi hitünk, érv-rendszerünk valahol sántít, a tökéletesnek hitt életünk összeomlik, jelez a testünk, semmi nem úgy alakul, ahogyan elterveztük, akkor kell valami, vagy valaki, aki elvezet önmagunkhoz. Amikor 2013 végén először hallottam a szivárvány terápiáról, óvatos szkeptikus érdeklődőként elmentem egy kezelésre, ami látszólag nem hozott áttörést, de valószínűleg már ekkor vezetett a szivárványfény és azóta is folyamatosan kísér, jelen van a mindennapjaimban. A kezelések, terápiák, oktatások mellett rendszeresen veszek részt én is Erika szivárványos képzésein, mert a csodák, vágyaim keresése nem áll le.

Férfiként számomra feladat volt a finom energiákra, rezgésekre való hangolódás, beengedni az életembe a lágyságot, de megtalálni és megtartani az egyensúlyt az erő és az érzékenység között; a Jin és Jang lágy egymásba fonódását. Fontos állomás volt életemben a „Ki vagyok én?” kérdés megtalálása és ennek irányába való elmozdulás. Megtalálni magamban a fényt és ebben segíteni a hozzám fordulóknak. látni Bennük azt, amit még ők sem látnak önmagukban. Hitet és erőt adni, új utakat találni, amikor valaki már feladná. A feladatom az ébresztés, kapuk megnyitása és hitet adni a határaink megtalálásában és átlépésében. Férfiként talán ezért sem egyszerű megtalálni az utat a szivárványfény irányába, de éppen ezért büszkeséggel tölt el az is, hogy elsőként léphettem a férfi szivárvány oktatók útjára.

Az alap szivárványfény kezelésen felül különböző haladó szivárvány kezelésekkel is állok a hozzám fordulók rendelkezésére. A kezeléseken túl csoportos vezetett meditációkat, valamint tibeti hangtálakkal, gongokkal tartok hangfürdőket az érdeklődőknek.

Elérhetőségem:

Tel.: 70/363-30-75

E-mail: tevaltoztass@gmail.com ; www.facebook.com/tevaltoztass

Gyógyító Szivárvány

Gyógyító Szivárvány

Szivárvány kezelés

Tovább >>

Vissza a kezdőoldalra