......

Budapesti oktatók

Budapesti oktatók

Póczos Lilla vagyok.

Budapest vonzáskörzetében, Halásztelken; illetve Ausztriában, Salzburgban élek és dolgozom masszőrként, és - hála Erikának - 2012. május 25-e óta Szivárvány energiával érintem az embereket. Nemcsak a munkám során, hanem az életem minden területén...

Szívem minden hálájával köszönöm, mert csodálatos változásokat, gyógyulásokat indított el bennem és a körülöttem élőkben, testi-lelki szinten egyaránt. Sokkal egészségesebbé, harmonikusabbá, tudatosabbá és magabiztosabbá váltam általa. Mivel az egészség megőrzése vagy visszanyerése a legfontosabb az életünkben, ezért hosszú idő óta törekszem erre a legteljesebb szinten, változatos testmozgással; megbízható forrásból származó, egészséges alapanyagokból készült ételekkel és természetes gyógymódok alkalmazásával. A Szivárvány pedig megadta azt a lehetőséget is, hogy energetikai szinten segítsem, tisztítsam és gyógyítsam magamat és minden hozzám fordulót. A szűk családi körben történt pozitív változásokra vagyok a legbüszkébb, mivel eleinte kétkedve és távolságtartóan fogadták a lelkesedésemet, de már egy jó ideje kérik-követelik a kezeléseket tőlem. :)

Aztán az a megtiszteltetés ért, hogy Erika felkért rá, tanítsam meg másoknak a Szivárvány technikát, hogy minél több emberhez eljusson ez a szeretetrezgés. Egy varázslatos tanfolyam alkalmával adta át azt a tudást, amivel elindulhatok az oktatói utamon. Még egyszer hálásan köszönöm neki és a csodás segítőinek az olykor nem könnyű, de mindig utat mutató, és felemelő, katartikus élményeket!

Elérhetőségem: Póczos Lilla

+36307699033

poczos.lilla@gmail.com

Varga Lili vagyok.

Pszichológiát tanultam, de mindig az érzéssel kapcsolatos témaköröket éreztem igazán magaménak, így a szakdolgozataim témája is a családállítás, és az anya-magzat kapcsolat lett.

A saját önismereti utam vezetett el az energiakezelés irányába; olyan mélyen voltam magamban, hogy nem volt más irány mint fölfelé, illetve a hit(-em).

Akartam hinni, hogy van egy olyan hely a világon, ahol biztonságban van a lelkem, ahol kiáradhatok, és átölelhetem a "világot".
Ekkor találkoztam a Szivárvánnyal. Minél mélyebbről tudtam elengedni magamból a negatív érzéseket egy-egy kezelés hatására, megértettem, hogy ez a "világ" bennem van.

A mélység után jött a magasság; a Fény, Bartha Erika, és a Szivárvány "beavatás"... 
Nyíltak a kapuk, és egyre intenzívebben kezdtem érzékelni az Égi világot.

Eljött hozzám a Csoda a mennyei kapukon át, és a legmagasztosabb szeretet-érzés költözött a szívembe.

Ezt az érzést szeretném áramoltatni; megszólaltatni, ébreszteni az emberek szívében a szeretet dalát... :-) <3

Lendvai Gabi bemutatkozását az oldalán tudjátok elolvasni.

http://gaby-lendvai.squarespace.com/sajt-utam/

Hormay Nóra

www.szivarvanyterapia.hu

www.angelicrainbow.com

 

Facebook közösségem: Szivárvány energiával ébredők

E-mail: szivarvanycsoda@gmail.com

Telefonszám: 06-30-350-9918

 

Végzettségem szerint közgazdász vagyok, de már nagyon sok foglalkozásom volt életem során, mely lehetővé tette a tapasztalások végeláthatatlan skáláját. Hosszú és rögös volt az út, ami elvezetett ahhoz, aki most vagyok, de megérte.


Az önismereti út első szele 18 éves koromban érintett meg, de a mérföldkő 2007-ben, válásomkor volt, akkor kezdtem mélyebben foglalkozni önismerettel. Érdekelt a hipnózis, a reinkarnáció, aztán belekóstoltam az Aura Soma és a Colorgenetics technikáiba, sokat foglalkoztam a Theta-healing, numerológia, asztrozófia módszereivel. Végül a Prananadival indult el a gyógyítói utam, melyből 4a fokozatig jutottam és az utaztatást is megtanultam, de addigra rám talált a Szivárványfény terápia és mivel ez utóbbi módszert éreztem igazán közel a szívemhez (igazi szerelem), most már abba fektetem minden energiámat. Általa megtaláltam az "égi családomat".

Azóta elvégeztem az összes Szivárványfény kezelés tanfolyamot és egy év után ért a megtiszteltetés, hogy Erika oktatónak hívott. Ezt követően az összes oktatói kurzust is elvégeztem. Nagyon szeretek tanítani, emberekkel beszélgetni és támogatni őket olyan élethelyzetekben, amikben nem tudnak továbblépni. Képzem magam coaching területén és kiscsoportos facilitálás kurzust is végeztem.

Tanfolyamok, amiket tartok:

 • Szivárványfény alapkezelés
 • Szivárványfény haladó (tollazós) kezelés
 • Szivárványfény fiatalító és sejtkommunikációs kezelés
 • Szivárványfény mirigyállomány hangolás
 • 4 alkalmas önfeltáró, önismereti kurzus (+1 alkalom Merkaba programozás)
 • Napi tudatossági, energetikai gyakorlatok
 • Gyógyító meditációk stb.

Mivel 8 évig Angliában éltem folyékonyan beszélek angolul, így kezeléseket és tanfolyamokat is vállalok angol nyelven. (Since I lived in the UK for 8 years, I offer my healing services and courses in English language as well.)

Helyileg Budakeszin lakom, de többnyire Budapesten kezelek és tartom a tanfolyamokat. 3 fős létszámtól vidéken is örömmel vállalok tanítást.

Bármilyen témában vállalok kezelést, de a fő témák, amikkel hozzám fordulnak:

 • önértékelés, önszeretet
 • meddőség, termékenység
 • hozott nehéz családi minták
 • nőiség megélésének nehézségei 

Legfőbb célom, hogy a Szivárványfény energiájával és szeretetével minél több embert érintsünk meg ezen a Földön. 

Ahogy Erika tanítja, egyetlen cél van, megtanulni szeretni és szeretetben élni.

Gyógyító Szivárvány

Gyógyító Szivárvány

Szivárvány kezelés

Tovább >>

Vissza a kezdőoldalra