......

Oktatók

oktatók

Oktatók

Brunner Anita vagyok.

A Szivárvány 2009-ben ragyogott be az életembe.

Mit  jelent számomra a Szivárvány?

A Szivárvány találkozás Önmagammal, a Bennem élő Szeretet Tiszta Fényével.

A Szivárvány maga a Ragyogás, a hétköznapok Színe, a mindennapok Öröme, az Égiek Áldása, az Élet Csodája, a Teremtő feltétel nélküli Szeretete.

A Szivárvány minden Öröm Forrása. A Szivárvány a LÉLEK SZABADSÁGA. A Szivárvány maga az ÉLET!

"Ha énekelnél, de a hangod nem bír szárnyalni mindig jön valaki, akinek a hangja már szabadabban szól és veled énekel, és akkor a te hangod is szárnyalni kezd..."

Bartha Erika, a Tiszta fényű Szivárvány , Velem énekelt és segített meglátni Magamban a Csodát. Felébresztette alvó Szívemet, amiért végtelen hálát és szeretetet érzek.

Nem volt mindig könnyű a szivárványos út, hisz nagyon sok régi emléket, fájdalmat, alacsony rezgést tároltam. Sok mindenen keresztül mentem, volt amikor úgy éreztem, feladom! De a Bennem élő Isteni erősebbnek bizonyult a személyiségemnél, az emberi részemnél. Így ma tiszta szívvel, őszintén elmondhatom:

Boldog és szabad vagyok! Hálával és szeretettel teli a Szívem!

Olyan életet élek, amire mindig is vágytam, mind a munkámban, mind a magánéletemben megengedtem, hogy belépjen az a minőség , ami Én Vagyok.

Legnagyobb álmom,  hogy a világ csupa - csupa Szivárvány legyen... az Emberek szívét a legtisztább Isteni Minőség ragyogja át.

TUDOM - mert már sokszor megtapasztaltam-  hogy az igaz álmok valóra válnak itt a Földön!

Szeretettel várok Mindenkit, akik nyitottak az újra, akik szeretnék az életüket szivárványszínben élni, akik szeretnének felelősséget vállalni Önmagukért, akik szeretnének egészségben, örömben, szeretetben, boldogságban élni, akik szeretnék Lelkük igaz hangját követni.

Szívem szeretetével várok Mindenkit, akit megszólít a Szivárvány!

Elérhetőség:

Brunner Anita

Villány - Mohács

20/ 389 74 66

szivarvany.anita@gmail.com

Kocsis Veronika vagyok.

A Szivárvány Energiában élni számomra egy életfelfogás. Csodálatos tanítóm, Bartha Erika vezetett be ebbe az esszenciális szeretet energiába, és tárja fel előttem a Szivárványban rejlő lehetőségeket folyamatosan. Egy fantasztikus holisztikus, gyógyító energiáról beszélek, melyben nem szabályokat követünk, hanem megéljük lekünk szabadságát. Egy magas rezgésű, finom energiáról, mely a szíven át, a tiszta szereteten keresztül tud megnyilvánulni, és fejti ki hatását csodálatos módon – ezért hívják az egészség, az öröm és a boldogság energiájának is. Az első találkozásom a Szivárvány Energiával rögtön megérintett és azonnal fontos felismeréseket hozott. Változásokat indított el az életemben, a családomban, illetve az egész ismeretségi körömben, “szerelem első látásra”.

Szivárvány oktató vagyok, ami azt jelenti, hogy Szivárvány alaptanfolyamokat tartok , egy általános iskolában adok át gyakorlati technikákat a gyerekeknek, meditációkat tartok, illetve a Szivárvány gyógyító energiáját közvetítem mindazoknak, akik erre hívást éreznek.

Mindenkinek szívből ajánlom.

Szeretettel:

Veronika

Póczos Lilla vagyok.

Budapest vonzáskörzetében, Halásztelken; illetve Ausztriában, Salzburgban élek és dolgozom masszőrként, és - hála Erikának - 2012. május 25-e óta Szivárvány energiával érintem az embereket. Nemcsak a munkám során, hanem az életem minden területén...

Szívem minden hálájával köszönöm, mert csodálatos változásokat, gyógyulásokat indított el bennem és a körülöttem élőkben, testi-lelki szinten egyaránt. Sokkal egészségesebbé, harmonikusabbá, tudatosabbá és magabiztosabbá váltam általa. Mivel az egészség megőrzése vagy visszanyerése a legfontosabb az életünkben, ezért hosszú idő óta törekszem erre a legteljesebb szinten, változatos testmozgással; megbízható forrásból származó, egészséges alapanyagokból készült ételekkel és természetes gyógymódok alkalmazásával. A Szivárvány pedig megadta azt a lehetőséget is, hogy energetikai szinten segítsem, tisztítsam és gyógyítsam magamat és minden hozzám fordulót. A szűk családi körben történt pozitív változásokra vagyok a legbüszkébb, mivel eleinte kétkedve és távolságtartóan fogadták a lelkesedésemet, de már egy jó ideje kérik-követelik a kezeléseket tőlem. :)

Aztán az a megtiszteltetés ért, hogy Erika felkért rá, tanítsam meg másoknak a Szivárvány technikát, hogy minél több emberhez eljusson ez a szeretetrezgés. Egy varázslatos tanfolyam alkalmával adta át azt a tudást, amivel elindulhatok az oktatói utamon. Még egyszer hálásan köszönöm neki és a csodás segítőinek az olykor nem könnyű, de mindig utat mutató, és felemelő, katartikus élményeket!

Elérhetőségem: Póczos Lilla

+36307699033

poczos.lilla@gmail.com

 

Varga Lili vagyok, Budapesten élek.

Pszichológiát tanultam, de mindig az érzéssel kapcsolatos témaköröket éreztem igazán magaménak, így a szakdolgozataim témája is a családállítás, és az anya-magzat kapcsolat lett.

A saját önismereti utam vezetett el az energiakezelés irányába; olyan mélyen voltam magamban, hogy nem volt más irány mint fölfelé, illetve a hit(-em).

Akartam hinni, hogy van egy olyan hely a világon, ahol biztonságban van a lelkem, ahol kiáradhatok, és átölelhetem a "világot".
Ekkor találkoztam a Szivárvánnyal. Minél mélyebbről tudtam elengedni magamból a negatív érzéseket egy-egy kezelés hatására, megértettem, hogy ez a "világ" bennem van.

A mélység után jött a magasság; a Fény, Bartha Erika, és a Szivárvány "beavatás"... 
Nyíltak a kapuk, és egyre intenzívebben kezdtem érzékelni az Égi világot.

Eljött hozzám a Csoda a mennyei kapukon át, és a legmagasztosabb szeretet-érzés költözött a szívembe.

Ezt az érzést szeretném áramoltatni; megszólaltatni, ébreszteni az emberek szívében a szeretet dalát... :-) <3

 

 

Gyógyító Szivárvány

Gyógyító Szivárvány

Szivárvány kezelés

Tovább >>

Vissza a kezdőoldalra